Wie ben ik?

Machinaal Timmerbedrijf Vogels is een echt familiebedrijf. Het ambacht is van vader op zoon doorgegeven en in de loop der tijd geperfectioneerd. Hierdoor bent u bij ons altijd verzekerd van een perfect ontworpen en geplaatste trap, die een uitstekende kwaliteit en duurzaamheid vertoont.

Machinaal plinten bijzagen

Door jarenlange ambachtelijke ervaring, gecombineerd met geavanceerde apparatuur in onze werkplaats, beschikken we over de juiste deskundigheid om voor u een trap op maat te maken. Of het nu gaat om een eenvoudige zoldertrap of een imposante eikenhouten trap, wij bouwen alles en daarbij is alles maatwerk. Over het algemeen weten onze klanten precies welke trap in welke houtsoort ze graag in hun huis willen, maar ons deskundig advies hierbij blijkt altijd welkom. Niet alleen u, maar ook wij willen graag dat u er vele jaren met plezier naar kijkt en overheen loopt.

Als u onze vrijblijvende offerte accepteert dan beginnen wij met het inmeten van de trap. Hierbij worden de maten nauwkeurig opgenomen, zodat u verzekerd bent van een naadloze aansluiting van de trap.

Het maken van de trap - met eventueel hekwerk - wordt uitgevoerd in onze werkplaats. Ook de bewerking van het hout wordt in onze werkplaats uitgevoerd. Daarbij kunt u denken aan een grondlaag in kleur of laklaag, maar ook een olielaag of rooklaag is mogelijk. Hiermee behoudt het hout de nerfstructuur, maar krijgt het een grijsachtige gloed wat zeer goed past bij een modernere uitstraling.

Bij u thuis worden dan de diverse delen geplaatst en ter plekke wordt de trap dan afgebouwd. De plaatsing en afwerking van de trap wordt altijd in overleg met de klant uitgevoerd. Eventuele andere bouwwerkzaamheden in huis zijn tenslotte mede bepalend voor de plaatsing.

Doordat wij een efficiënte bedrijfsvoering hebben en weinig tot niets hoeven uit te besteden aan derden, kunnen wij altijd een concurrerende prijs/kwaliteitsverhouding bieden. Daarbij heeft u te maken met slechts één aanspreekpunt. Hierdoor is er altijd sprake van een duidelijke communicatie tussen ons en de opdrachtgever.

Heeft u aanvullende wensen nadat wij de trap hebben gebouwd, dan bent u verzekerd van een prima nazorg. Wij komen dan gewoon terug om het een en ander met u te bespreken en voeren de wijzigingen voor u uit. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Service is voor ons vanzelfsprekend. Hierdoor mogen wij al veel klanten tot onze vaste klantenkring rekenen. Wilt u dus ook een trap, die met veel liefde voor het vak wordt gebouwd en wilt u daar nadere informatie over? Zoekt u dan niet verder, u heeft ons al gevonden! Kwaliteit is onze beste reclame, laat ons u verrassen met een scherpe aanbieding.

machinaal houtzagen
Juiste trapmaten uitzagen